BEMUTATKOZÁS

 

Kis létszámmal működő, villanyszerelő vállalkozásként kezdtük meg működésünket 2004-ben Pest megyében. A temérdek minőség nélkül felépített "újépítésű" házakban tapasztalt, kivitelezés okán fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy szükség van megbízható kivitelezőkre, egy becsületes építőipari szakemberekből összeállított csapatra, akik precíz munkát nyújtanak a lakásfelújítások területén Pest megyében és országosan is!

A Kft. eddig elvégzett épület felújítási munkái során a legkülönbözőbb méretű lakásokból alakított ki biztonságos, élhető, praktikus, jól funkcionáló, esztétikusan kialakított és modern otthonokat. A lehető legjobb visszajelzés számunkra, hogy ahol már végeztünk lakásfelújítást Pest megyében és országosan, oda további munka kivitelezésére is visszahívnak bennünket.

Mottónk: Minőséget - tapasztalattal, szakértelemmel!

A kivitelezést egy összeszokott, egymás munkáját tisztelő szakember-csapat végzi, ezért megrendelőink számára garantálni tudjuk a gyors, precíz, megbízható, szakmai tapasztalaton alapuló munkavégzést. A Forestall Kft. által végzett minden munkára garanciát vállalunk!

további részletek

 

Szolgáltatásaink

LAKÁSFELÚJÍTÁS

további részletek


Az álomtól a megvalósulásig...

Szolgáltatásaink

NAPELEMSZERELÉS

további részletek


A tervezéstől a kivitelezésig...

 

 Copyright 2016   |   All Rights Reserved

 

 

Offcanvas Menu