Amit biztosítunk ügyfeleinknek

Épület karbantartás


Forestall Kft. egyik lakásfelújításhoz tartozó profilja az épület karbantartás is.

2004 óta foglalkozunk épület karbantartással, melynek során Magyarország egyik legnagyobb tojásfeldolgozó üzemének teljeskörű karbantartását (gépek szervizelése, villamos és gépészeti karbantartás, festés, burkolás, egyéb más jellegű munkálatok) végeztük 11 éven keresztül.

Emellett a Forestall Kft. vállalta az Európai Unió Tájékoztatási Központ teljes karbantartását is.

Ez idő alatt vállaltuk még egy könyvelő iroda épület karbantartási feladatait is. Mi több a Budapesti Divatiskola karbantartása is feladataink közé tartozott.

2016-ban a Groupama székház karbantartására is cégünket kérték fel.

A referenciák között a cégek neve és címe is megtalálható.

Villanyszerelés


A Forestall Kft. tevékenységei közé tartozik a villanyszerelés is. Vállalunk gyorsszervizt, hibajavítást, családi ház- lakás teljeskörű villanyszerelését és elektromos felújítását, panellakások komplex, vagy részleges villanyszerelését, erős és gyengeáramú hálózatok kivitelezését ( riasztóberendezések, kaputelefonok ) elektromos berendezések, villanybojler, vagy villanytűzhely  bekötését- beüzemelését.  Munkánkhoz tartozik a villamos berendezések hibakeresése, biztosítéktábla, lakáselosztó, vagy biztosítékok cseréje, családi ház, lakás, vagy panellakás teljes elektromos szerelése, vésés, alapszerelés, vezetékek cseréje, kötések felújítása, fi-relé beépítése, mérőhely telepítése vagy áthelyezése, teljesítménybővítés, vagy vezérelt áram, éjszakai áram kiépítése ELMŰ ügyintézéssel együtt.

 

Burkolás


A Forestall Kft. Pest megyében vállal: fürdőszoba burkolást, nappali burkolást, konyha csempézést, terasz burkolást, wc burkolást, lépcső burkolást és a hozzá tartozó kőműves munkákat (kisebb burkolást és csempézést is). A burkolás kivitelezése minden helyszínen egyedi módon történik, hiszen nincsen két egyforma otthon, ezért ez a fajta munka sem sablonok alapján történik. A kivitelezés minősége sarkalatos pontja a burkolásnak, ezért cégünk minden részletre kiterjedően egyeztet a megrendelővel. 

A burkoláshoz szükséges sima kerámialapok, gres lapok, porcelán lapok, mázas kerámiák, mészkő, márvány, gránit mozaik, térkövek, dekor anyagok beépítésén, kivitelezésén túl azok beszerzését is vállaljuk, de amennyiben a megrendelő egyénileg kívánja beszerezni az alapanyagokat, úgy ingyenes szaktanácsadással segítjük ebben.

 

Gipszkartonozás


Lakásfelújítási tevékenységeink közé tartozik a gipszkarton rendszerek kivitelezése, válaszfalak készítése, tetőterek beépítése, kazettás álmennyezetek, sávos és fémtálcás bel- és kültéri álmennyezetek készítése, tervezése és kivitelezése is. Érdemes a lakásfelújítás során élni a gipszkarton nyújtotta lehetőségekkel, ugyanis költségtakarékos, gyors megoldást nyújt, kiváló alapot biztosít a festésnek, tapétázásnak. A gipszkarton környezetbarát, hang és hőszigetelt, tűzálló anyag. A könnyűszerkezetes házak egyik fő alkotóeleme.

 

Redőny, reluxa


Lakásfelújítási profilunk: redőny, reluxa, roletta, szúnyogháló és egyéb árnyékolástechnikai termékek készítésére, beépítésére, és javítására is kiterjed.

Napjainkban a műanyag redőny a legkeresetebb, legelterjedtebb redőny fajta, de emellett foglalkozunk alumínium redőny, motoros redőny, szalagfüggöny, reluxa, roletta, szúnyogháló, napellenző és árnyékoló beszerelésével, beépítésével, javításával is.

Asztalos munkák


A Forestall Kft. egyedi bútorok, konyhabútorok, beépített szekrények, gardróbok, szobabútorok, irodabútorok, egyedi fa lépcsők készítésével, kivitelezésével is foglalkozik, igazodva a megrendelő minden igényéhez, elképzeléseihez.

Legyen szó konyhabútor, beépített bútor, beépített szekrény, fürdőszoba bútor, vagy épp szobabútor készítéséről, cégünk nem ismer lehetetlent, a megrendelő elképzeléseit a szakmai tudásunkkal ötvözve készítjük el.

 

Lépcső készítés


Az emeletes ház elképzelhetetlen jól megépített, minőségi anyagból készült lépcső nélkül. Ahány ház, annyiféle kihívás, technikai igény merül fel. Az egyedileg készült lépcső egyik legnagyobb előnye a standard - készen kapható - lépcsőlapokkal szemben, hogy minden tekintetben a megrendelő igényei szerint készül, tökéletesen igazodik a helyszíni adottságokhoz, a környezethez, a lakás stílusához, és funkcionalitása mellett esztétikailag is a megrendelő igényeire van szabva. A falépcső számtalan formában készíthető el, a klasszikus stílustól a modernig, az egyszerű formától a bonyolultabbig, valamint az egyéni, úttörő elképzelések is megvalósíthatóak. A falépcső harmóniát sugárzó megjelenésével az otthon díszévé válhat.

 

Festés


Megbízható, munkájukra igényes festőink számos otthont varázsoltak szebbé, otthonosabbá. Lakásfelújítási profilunk egyik fő pillére a szobafestés mázolás és a különféle tapétázási munkálatok. Megrendelőink számára ingyenes szaktanácsadást végzünk a megfelelő színválasztáshoz, a legmodernebb szigetelési technikák ismeretében segítünk a megfelelő minőségű falfesték kiválasztásában. Kisebb festési munkákat is vállalunk. Kivitelezésünk igényes, minőségi termékek felhasználásával, kellő szakértelemmel, tapasztalattal, tisztán és gyorsan végezzük feladatunkat!  

 

Műanyag nyílászárók


A Forestall Kft. műanyag ablakok, ajtók és egyéb nyílászárók, beépítésével, télikertek, teraszok komplett kivitelezésével is foglalkozik. Egyedi nyílászárók legyártatását, beszerelését is vállaljuk. Fő célunk, hogy a nyílászáró-csere folyamán a kivitelezés minél gördülékenyebb legyen, hogy a lehető legprofibb módon jussanak hozzá megrendelőink a kiválasztott termékhez, s ne terhelje idejüket a hosszas várakozás. Szakavatott kollégáink profi, és modern kivitelezési elképzelései a maximális megrendelői elégedettségre törekszenek. 

Az ablakcserét követő helyreállítási munkálatokat is vállaljuk, hogy ezzel is levegyük a terhet megrendelőink válláról és ne kelljen külön kőműves, festő  szakembert megbízni a régi ablakok bontása során - a falon - keletkezett sérülések javítása miatt. A beépített termékek minőséggaranciája alapvető, rossz minőségű, megbízhatatlan nyílászárók beépítését nem vállaljuk.

 

Redőny - betörésvédelem

Napjainkra elharapózott a betörések száma Pest megyében (legnagyobb számban Budapesten), otthonaink biztonságához már nem elegendő riasztóval felszerelni házunkat. Egy megfelelő minőségű alumínium redőny - azon túl, hogy a redőny óvja otthonunkat a szélsőséges időjárási elemektől, továbbá a hőszigetelés szempontjából is fontos, hisz' a redőny által minimum 25 százalékkal kevesebb fűtésszámlára kell számítsunk - ingatlanunk védelmét egyéb módon is szolgálja.

Egy alumínium redőnnyel védett házba betörni sokkal nehezebb, mi több, a műanyag redőnyök mellett sem lehet észrevétlen behatolni - feltörése nagy zajjal jár -. Napjainkra a redőny az egyik legcélravezetőbb befektetés otthonunk védelmét illetően, miközben számos további hasznát is élvezzük.

Cégünk redőnyök automatizálásával is foglalkozik, ami annyit tesz, hogy - igény szerint - egy vagy több távszabályozó segítségével a redőnyök le-fel mozgatását teszi még könnyebbé.

Gyors ügyintézés

Kiváló ügyfélkezelés

100% garancia

Offcanvas Menu